BejelentésIMÁZS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
"A mi imázsunk segíti az Önét"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hazai és EU-s divat szervezeti tagság

 

BEMUTATKOZIK AZ IMÁZS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BT.

 


Az IMÁZS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 1994-ben alakult, kezdetben elsősorban ismert nyugat-európai alapanyaggyártó cégeket képviseltünk, amelyek nagyon jó minőségű fehérnemű- és fürdőruha alapanyagot, csipkét, kellékeket és farmer anyagokat gyártanak. Később a profilunkat bővítettük, hiszen egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a magyar cégek hosszútávon a versenyképességüket akkor tudják megtartani, ha a termelési költségeiket is csökkentik és ennek leghatékonyabb módja a gyártás kihelyezés. Cégünk komoly előkészítő és piacfeltáró munkája eredményeképpen minőség és ár szempontjából is kedvező gyártási kapacitásokat tud ajánlani Törökországtól Indiáig a külföldi cégekkel létesített együttműködés keretében.

Ma már segítségünkkel a legismertebb magyar márkák részére történik a közös gyárttatás ezekben az országokban a közös tervezéstől a készáru beszállításáig.

A cég 2004-ben alapító tagja volt a Nemzeti Divat Liga Magyarországnak, a cég többségi  tulajdonosa Mányiné dr. Walek Gabriella pedig ennek a társadalmi szervezetnek az elnöke és a European Fashion Council alelnöke 2014.juniusáig,  akit a divatszakmában folytatott tevékenységéért 2011.szeptemberben  Napoleon Memory érdemrenddel tüntettek ki. A két szervezetben folytatott aktív munka kapcsán a hazai partnerek részére jó együttműködési lehetőségeket tudunk ajánlani a külföldi divatheteken, divatbemutatókon, workshopokon való részvételektől kezdve az EU-s projektekben való együttműködésekig. Különös hangsúlyt helyezünk a fenntarthatóságra és környezet tudatosságra, az öko szemléletre a designtól a gyártásig. Jelenleg ezen a területen szeretnénk a kapcsolatainkat tovább erősíteni.   A környezetvédelemre, illetve az ezzel kapcsolatos beruházásokra külön szakosodott az ÖKO teamünk.

Örömmel várjuk

  • megkeresésüket textil és divat kereskedelemmel kapcsolatosan, továbbá
  • az új jelentkezőket a Nemzeti Divat Liga Magyarország tagjai közé (divattervezőket, divat cégeket, öko designereket,   a kreatív iparágban dolgozó hasonló érdeklődésű szakembereket, oktatókat és támogatókat)
  • valamint olyan kreatív embereket és szervezeteket,  akik közös projektekben is szívesen dolgoznának velünk!

 

 

 

 

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Alapítvány a Divattervező Képz [ 2012-06-20 10:23 ]

Kedves Walek Gabi!!
Szeretnénk belépni a Nemzeti Divat Liga Magyarország tagjai közé.
Alapítvány a Divattervező Képzésért közhasznú szervezet célja a Szegedi Divatiskola működéséhez szükséges támogatások biztosítása annak érdekében, hogy a nemzeti öltözködéskultúra alapjainak felhasználásával és továbbfejlesztésével EU konform képzés keretében piacképes tudású hallgatókat bocsásson a szakma rendelkezésére, lehetőséget biztosítva az egy életen át tartó tanulás folyamatához. További célunk a nemzetközi együttműködés, szakmai publikációk kiadása, nyelvi tudás továbbfejlesztése, szakmai konferenciák, rendezvények szervezése.

A fentieken túl és azok szellemében az iparos személet jelenlétét erősítjük desing folyamatban.
www.szegedidivatiskola.hu

Üdvözlettel:
Tóth Csabáné
ADK kuratórium elnöke
SzDi igazgatója
Walek Gabriella [ 2012-04-20 09:26 ]

Kedves Márti!
A Nemzeti Divat Ligába két ajánlóval lehet belépni, de javaslom, hogy beszéljünk személyesen, kérlek hívjál fel telefonon: 06-20-9754901.

Üdvözlettel:

W.GabriellaG.Márti [ 2012-04-20 09:23 ]

Hogy lehet belépni a Divat Ligába?Kellner Tamás [ 2012-04-19 15:38 ]

szép és látványos a honlapgabi [ 2012-03-08 17:03 ]

Jó cég:-)Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!